Box (meubelstuk)

0
297

Een box is een meubelstuk, vaak van hout gemaakt, waarin een baby of peuter wordt geplaatst, zodat er geen gevaar bestaat dat ze zelf door het huis gaan rondkruipen, of dat huisdieren er bij kunnen komen.

Een box heeft vaak een vierkante vorm en bestaat uit een plat onderstuk omlijst door spijlen met een leuning erop. Eventueel kan er onder de box een lade zitten voor bijvoorbeeld speelgoed. De hoogte van het onderstuk kan meestal aangepast worden met behulp van klossen; kinderen van een paar maanden oud kunnen zich nog niet optrekken en liggen daarom vrij hoog ook veilig, terwijl de ouders ze dan makkelijker op kunnen pakken.

Sommig babyspeelgoed heeft bevestigingen zodat het aan de box vastgemaakt kan worden, hetzij boven het kind (een mobile) of naast het kind aan de spijlen.Wil je zelf een Box (meubelstuk) bouwen en heb je een Box (meubelstuk) bouwtekening nodig?

Freds Bouwtekeningen pakket is een unieke product met maar liefst 10.000 bouwtekeningen zoals Box (meubelstuk) bouwtekeningen van verschillende soorten en maten voor maar €47,- . Dat is niet alles! Naast deze 10+ Box (meubelstuk) bouwtekeningen, 10.000 professionele bouwtekeningen uit verschillende categorieën en houtsoorten (steigerhout,hardhout enmeer) . Bestel het nu direct en betaal maar €47,- i.p.v. €197,- steigerhout bouwtekeningenGelijk kopen voor maar €47,-

Hieronder staat een lijst van de verschillende categorieën die u met de Box (meubelstuk) bouwtekeningen krijgt.

Gereedschapskisten bouwtekeningen Kasten bouwtekeningen
Hangmatten bouwtekeningen Kerst bouwtekeningen
Hekken bouwtekeningen Keukens bouwtekeningen
Honden bouwtekeningen Kinderkamers bouwtekeningen
Houten Cadeauverpakking Bouwtekeningen Kippenhokken bouwtekeningen
Houthokken bouwtekeningen Kisten bouwtekeningen
Huis bouwtekeningen Kliko-ombouw bouwtekeningen
Kapstokken bouwtekeningen Konijnenhokken bouwtekeningen
Karretjes bouwtekeningen Krukken bouwtekeningen
Kassen-en-moestuin bouwtekeningen Lampen bouwtekeningen
Letters bouwtekeningen Pergolas bouwtekeningen
Poezen bouwtekeningen Poppenhuizen en speelgoedhuisjes bouwtekeningen
Prieelen bouwtekeningen Raamluiken bouwtekeningen
Radiatorombouw bouwtekeningen Rekken bouwtekeningen
Schildersezels bouwtekeningen Schommel bouwtekeningen
 Schragen bouwtekeningen Schutting bouwtekeningen
 Schuurtjes bouwtekeningen Shutters bouwtekeningen
 Speelgoed bouwtekeningen Stoelen bouwtekeningen
 Tafels bouwtekeningen Trappen bouwtekeningen
 Verandas bouwtekeningen Vijver bouwtekeningen
 Vogelhuisjes bouwtekeningen Wand bouwtekeningen
 Werkbank bouwtekeningen Zandbakken bouwtekeningen
Badkamer bouwtekeningen Bar bouwtekeningen
Bedden bouwtekeningen Bijen-en-insectenkasten bouwtekeningen
Pooltafels bouwtekeningen Bloembakken bouwtekeningen
Boekenplanken bouwtekeningen Gereedschappen bouwtekeningen
Producten bouwtekeningen Boomhut bouwtekeningen
Bordjes-onderzetters bouwtekeningen Brievenbussen bouwtekeningen
Bruggetjes bouwtekeningen  Bureaus bouwtekeningen
Carports bouwtekeningen  Decoratie bouwtekeningen
Deuren bouwtekeningen  Emmers bouwtekeningen

 
Gelijk kopen voor maar €47,-

Hoe kunt u uw eigen Box (meubelstuk) te bouwen ?

Het zelf uitvoeren van projecten thuis helpen om uw huis een unieke expressie te geven. Een van de meest ambitieuze projecten om uit te voeren is natuurlijk de bouw van een meubel. In dit geval het bouwen van een Box (meubelstuk). In de onderstaande stappen staat beschreven hoe u een eigen Box (meubelstuk) kunt bouwen met behulp van een tafel bouwtekening.

Materialen

1.Een Box (meubelstuk) Bouwtekening

Om achter te komen wat voor materialen u nodig hebt en ook de hoeveelheid daarvan, moet u een Box (meubelstuk) bouwtekening hebben. We hebben voor u een klant een klare bundel van meer dan 200 Box (meubelstuk) bouwtekeningen van 5 verschillende materialen o.a. steigerhout, hardhout, vuren hout. Deze Box (meubelstuk) bouwtekeningen bundel kunt u hier aanschaffen voor maar €47,- :

2.Hout

Hout kunt u online bestellen of kopem in winkels zoals Gamma en Karwei. Online bestellen is meestal beter voor mensen die geen eigen boedelbak hebben en hun auto’s niet willen beschadigen. Het kunt zelf kiezen welke type hout u gaat gebruiken

Gereedschappen en bevestigingsmiddelen

Voor het bouwen van een Box (meubelstuk) heb u verschillende gereedschappen nodig o.a.:

  1. Spijkers en of schroevenBanner-320-480
  2. Zaag of zaagmachine
  3. Hammer
  4. Schroevendraaier
  5. Meetlijn
  6. Potlood
  7. Schuurmachine en houtschaafmachine

Na het verzamelen van alle materialen en gereedschappen kunt u aan de hand van de door u gekozen Box (meubelstuk) bouwtekening stap voor stap uw tafel maken. De Box (meubelstuk) bouwtekeningen in de aangegeven pakket zijn duidelijk en makkelijk te volgen.

Tip: In plaats van hout te kopen, kunt u ook oude hout materialen zoals een kastdeur of een kapotte tafel hergebruiken om uw nieuwe Box (meubelstuk) te bouwen.

Koop ook de juiste soort bevestigingsmiddelen. Schroeven zijn de meest effectieve en veelzijdiger voor het aan elkaar vast zetten van de verschillende stukken hout . Koop houtschroeven of metalen schroeven afhankelijk van het materiaal van het blad. U kunt het ook combineren met lijm om het verder te versterken, indien u dat wilt.

Kosten

Door zelf een Box (meubelstuk) bouwen met behulp van een Box (meubelstuk) bouwtekening bespaard u vaak meer dan 50% van wat een Box (meubelstuk) zou kosten in een winkel. Indien u dit vaak doet, zult u meer ervaring opdoen, waardoor het bouwen van een tafel met behulp van een Box (meubelstuk) bouwtekening nog sneller gaat.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER